Zoek uw droomhuis in Hongarije

Arno’s Huis kopen

Poesta & Tiszameer- 1500 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Arno's Huis kopen in Szentistván brengt u naar de grens van Poesta en Bükk. Szentistván is een rustig dorp waar meerdere Nederlanders en Belgen wonen.

Het is vernoemd naar de eerste koning van Hongarije, István de Heilige. Het is een prettige uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Tiszameer en de Hortobágy.
Lees meer?

Boerenhoeve Sály kopen – ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT

Wijnregio Eger - Tokaj- 2725 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Dit huis in het dorp Sály kopen is een prima keuze als u er gelijk op vakantie wilt, of wilt gaan wonen. Het heeft de afgelopen 15 jaar als vakantiehuis dienst gedaan.

Deze kleine boerenhoeve met binnenplaats heeft een bijgebouw met eigen sanitair en keukentje. Het staat aan het eind van het dorp enkele kilometers ten zuiden van het Bükk nationale park.
Lees meer?

Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta VERKOCHT!

Wijnregio Eger - Tokaj- 1439 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Het Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta kopen brengt u naar een fantastische locatie echt aan de rand van het Bükk nationale park. Het is het op één na laatste huis voor het park begint.

Dat maakt dit huis perfect voor mensen die van natuur, rust, vogels, vlinders en insecten houden. Er is geen doorgaand verkeer.
Lees meer?

Hanni’s Huis in Bálványos

Balatonmeer- 2300 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Hanni's Huis staat op een heuvel aan de rand van het dorpje Balványos. De straat kent geen doorgaand verkeer en het dorp is goed bereikbaar over de snelweg M7.

De dichtstbijzijnde stad is Siófok. Balványos is slechts 8 km van het Balatonmeer. Het is een populair dorp bij Nederlanders en Duitsers.
Lees meer?

Het Andi Ház in Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 540 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Andi Ház in Sály is een sfeervol boerenhuisje met een bloemrijke tuin. De veranda nodigt uit tot een kopje koffie in de morgenzon onder het geluid van kwinkelerende vogeltjes.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin tot ver achter het huis. Er zijn geen achterburen. Andi’s Ház in Sály staat op een rustige plek, een eindje van de hoofdstraat af.
Lees meer?

Het Mocsolyási Huis in Hongarije kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 1421 m² oppervlakte- 2+ slaapkamers
Het statige Mocsolyási huis staat een eindje van de hoofdstraat. Het heeft een oprit zodat u de auto naast het huis kunt parkeren.

U kunt er echt uw eigen paleisje van maken, zoals zo’n twintig andere Nederlanders voor u gedaan hebben in dit dorpje in het noordoosten van Hongarije.
Lees meer?

Huis kopen bij het Balatonmeer

Balatonmeer- 1800 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Een huis kopen bij het Balatonmeer? De Csalogány Udvar is de Nachtegaal Hof en vogels zult u volop horen.

U koopt een ruim, vrijstaand huis van 90 + 20 m² op een kwartiertje van het Balatonmeer in het dorpje Gyugy. Prima in onderhoud en het wordt inclusief meubels verkocht.
Lees meer?

Huis kopen in Hongarije: het Csabi Ház in Sály VERKOCHT!

Wijnregio Eger - Tokaj- 1200 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Het Csabi Ház in Sály is een lekker ruim huis (170 m²). Het is nog bewoond, maar de familie wil graag een groter huis betrekken. U kunt er na de koop in principe zo in.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin die tot ver achter het huis doorloopt. Er zijn achterburen, maar de achterkant is afgeschermd. Twee slaapkamers zijn op de bovenverdieping.
Lees meer?

Huis kopen in Tiszakécske

Poesta & Tiszameer- 3704 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Otthon Villa is een luxe vrijstaande villa met zwembad aan de rand van watersportdorp Tiszakécske. De villa is modern ingericht met een open hoekkeuken, ruime woonkamer en een royale badkamer met jacuzzi, aparte douche en dubbele wastafel.

Ook zijn er Wifi, satelliet TV, wasmachine en droger aanwezig.
Lees meer?

Ilonka huis kopen in Hongarije

Wijnregio Eger - Tokaj- 600 + 600 m² oppervlakte- 2 + 2 slaapkamers
Het Ilonka huis kopen brengt u op de grens van de dorpjes Sály en Latorpuszta. Het Ilonka huis bestaat uit twee huizen naast elkaar die samen worden verkocht.

Het eerste huis is het grotere huis en staat direct aan de straat. Het tweede huis staat op het terrein ernaast.
Lees meer?

Maak uw dromen waar met een droomhuis in Hongarije

Een huis kopen in Hongarije kan via Hungariahuizen. Onze service “Huis kopen Hongarije” biedt u de kans om uw toekomstige favoriete plekje te ervaren voordat u een huis koopt. De overdracht van een huis vindt uiteraard pas plaats na het verhuurseizoen. Ontdek Hongarije als geweldig vakantieland en woonland. Meer dan 30.000 Nederlanders en Belgen gingen u voor.

Waarom een huis kopen in Hongarije?

 • Pensioen belastingvrij.
 • Veel lagere bijtelling.
 • Veel lagere BPM.
 • Zorgverzekering vanaf 25 euro per maand.
 • Bezoek wellness-centra en thermaalbaden vanaf € 10,00 p/p.
 • Goed (€ 10,00 p/p) uit eten in prima restaurantjes.
 • Droog en warm weer.
 • Een huis kopen in Hongarije = alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos leven.
 • Een aantal van onderstaande huizen kunt u eerst uitproberen door ze te huren.
 • In verschillende regio’s kunnen we u in contact brengen met betrouwbare advocaten om de koop te regelen.
 • En gewoon puur en relaxed genieten van het leven, want het leven in Hongarije gaat gemoedelijk z´n gangetje.

De feiten op een rij over een huis kopen in Hongarije

Eigenaren hebben verschillende redenen om een huis te verkopen. Wij bieden ze de kans om daarvoor promotie te maken. En wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare eigenaren en beëdigd taxateurs en makelaars, zoals Gege Makelaardij (bekend van Droomhuis gezocht). Want een huis kopen doe je niet zomaar.

Een huis kopen in Hongarije komt tot stand tussen u en de eigenaar. Hungariahuizen is daar geen partij in. Via onderstaande links vindt u meer informatie over regelgeving, koopprocedures, instanties en belastingen. We zetten de feiten over een huis kopen in Hongarije graag voor u op een rij. U kunt er geen rechten aan ontlenen en we raden u aan u goed te laten adviseren.