Zoek uw droomhuis in Hongarije

Arno’s Huis kopen

Poesta & Tiszameer- 1500 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Arno's Huis kopen in Szentistván brengt u naar de grens van Poesta en Bükk. Szentistván is een rustig dorp waar meerdere Nederlanders en Belgen wonen.

Het is vernoemd naar de eerste koning van Hongarije, István de Heilige. Het is een prettige uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Tiszameer en de Hortobágy.
Lees meer?

Boerenhoeve Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 2725 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Dit huis in het dorp Sály kopen is een prima keuze als u er gelijk op vakantie wilt, of wilt gaan wonen. Het heeft de afgelopen 15 jaar als vakantiehuis dienst gedaan.

Deze kleine boerenhoeve met binnenplaats heeft een bijgebouw met eigen sanitair en keukentje. Het staat aan het eind van het dorp enkele kilometers ten zuiden van het Bükk nationale park.
Lees meer?

Hanni’s Huis in Bálványos

Balatonmeer- 2300 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Hanni's Huis staat op een heuvel aan de rand van het dorpje Balványos. De straat kent geen doorgaand verkeer en het dorp is goed bereikbaar over de snelweg M7.

De dichtstbijzijnde stad is Siófok. Balványos is slechts 8 km van het Balatonmeer. Het is een populair dorp bij Nederlanders en Duitsers.
Lees meer?

Huis kopen bij het Balatonmeer

Balatonmeer- 1800 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Een huis kopen bij het Balatonmeer? De Csalogány Udvar is de Nachtegaal Hof en vogels zult u volop horen.

U koopt in een ruim, vrijstaand huis van 90 + 20 m² op een kwartiertje van het Balatonmeer in het dorpje Gyugy. Prima in onderhoud en het wordt inclusief meubels verkocht.
Lees meer?

Huis kopen Hongarije; Álom Ház in Terecsény, Baranya

West-Hongarije (Pannonia)- 4000 m² oppervlakte- 5 slaapkamers
Álom Ház in Terecsény is sfeervol en een prachtige uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Het is voorzien van een vast zwembad en heeft een goede verhuurpotentie als vakantiehuis!

Dit huis staat vrij op 4000 m² grond. Als u overweegt het te kopen kunt u het via ons huren. Als u het daarna koopt, wordt de huurprijs van de koopprijs afgetrokken.
Lees meer?

Huis kopen in Bugácpusztaháza, Bács-Kiskun: VERKOCHT

Poesta & Tiszameer- 4499 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Bugac Tanya staat in Bugácpusztaháza. Dit is aan de rand van de Bugác Puszta, onderdeel van het Kiskunság Nationale Park. Kiskunság valt onder het Werelderfgoed van UNESCO.

Dit authentieke huisje staat 29 km van de stad Kecskemét en is een uurtje rijden van het vliegveld van Boedapest.
Lees meer?

Huis kopen in Szentistván, Hongarije: Aan Nashma

Poesta & Tiszameer- 1600 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Aan Nashma is ruim en authentiek sfeervol huis, met 3 ruime slaapkamers. Het is totaal gerenoveerd door een Nederlandse binnenhuisarchitect en goed onderhouden.

Het huis staat op 1600 m² grond. Het grote overdekte terras biedt veel privacy. Aan Nashma (130 m² inclusief terras) wordt compleet ingericht te koop aangeboden.
Lees meer?

Huis kopen in Tiszakécske

Poesta & Tiszameer- 3704 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Otthon Villa is een luxe vrijstaande villa met zwembad aan de rand van watersportdorp Tiszakécske. De villa is modern ingericht met een open hoekkeuken, ruime woonkamer en een royale badkamer met jacuzzi, aparte douche en dubbele wastafel.

Ook zijn er Wifi, satelliet TV, wasmachine en droger aanwezig.
Lees meer?

Peti Néni Ház in het charmante Sály

Wijnregio Eger - Tokaj- 1000 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Peti Néni Ház in Sály kunt u een een geheel eigen, knus stekje van maken. U gaat hier in alle rust van groen, wijn en frisse lucht genieten.

Dit koophuis in Hongarije is een buitenkansje voor de doe-het-zelver die daarna kan genieten van zijn eigen creatie.
Lees meer?

Maak uw dromen waar met een droomhuis in Hongarije

Een huis kopen in Hongarije kan via Hungariahuizen. Onze service “Huis kopen Hongarije” biedt u de kans om uw toekomstige favoriete plekje te ervaren voordat u een huis koopt. De overdracht van een huis vindt uiteraard pas plaats na het verhuurseizoen. Ontdek Hongarije als geweldig vakantieland en woonland. Meer dan 30.000 Nederlanders en Belgen gingen u voor.

Waarom een huis kopen in Hongarije?

 • Pensioen belastingvrij.
 • Veel lagere bijtelling.
 • Veel lagere BPM.
 • Zorgverzekering vanaf 25 euro per maand.
 • Bezoek wellness-centra en thermaalbaden vanaf € 10,00 p/p.
 • Goed (€ 10,00 p/p) uit eten in prima restaurantjes.
 • Droog en warm weer.
 • Een huis kopen in Hongarije = alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos leven.
 • Een aantal van onderstaande huizen kunt u eerst uitproberen door ze te huren.
 • In verschillende regio’s kunnen we u in contact brengen met betrouwbare advocaten om de koop te regelen.
 • En gewoon puur en relaxed genieten van het leven, want het leven in Hongarije gaat gemoedelijk z´n gangetje.

De feiten op een rij over een huis kopen in Hongarije

Eigenaren hebben verschillende redenen om een huis te verkopen. Wij bieden ze de kans om daarvoor promotie te maken. En wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare eigenaren en beëdigd taxateurs en makelaars, zoals Gege Makelaardij (bekend van Droomhuis gezocht). Want een huis kopen doe je niet zomaar.

Een huis kopen in Hongarije komt tot stand tussen u en de eigenaar. Hungariahuizen is daar geen partij in. Via onderstaande links vindt u meer informatie over regelgeving, koopprocedures, instanties en belastingen. We zetten de feiten over een huis kopen in Hongarije graag voor u op een rij. U kunt er geen rechten aan ontlenen en we raden u aan u goed te laten adviseren.