Zoek uw droomhuis in Hongarije

Arno’s Huis kopen

Poesta & Tiszameer- 1500 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Arno's Huis kopen in Szentistván brengt u naar de grens van Poesta en Bükk. Szentistván is een rustig dorp waar meerdere Nederlanders en Belgen wonen.

Het is vernoemd naar de eerste koning van Hongarije, István de Heilige. Het is een prettige uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Tiszameer en de Hortobágy.
Lees meer?

Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta VERKOCHT!

Wijnregio Eger - Tokaj- 1439 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Het Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta kopen brengt u naar een fantastische locatie echt aan de rand van het Bükk nationale park. Het is het op één na laatste huis voor het park begint.

Dat maakt dit huis perfect voor mensen die van natuur, rust, vogels, vlinders en insecten houden. Er is geen doorgaand verkeer.
Lees meer?

Hanni’s Huis in Bálványos

Balatonmeer- 2300 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Hanni's Huis staat op een heuvel aan de rand van het dorpje Balványos. De straat kent geen doorgaand verkeer en het dorp is goed bereikbaar over de snelweg M7.

De dichtstbijzijnde stad is Siófok. Balványos is slechts 8 km van het Balatonmeer. Het is een populair dorp bij Nederlanders en Duitsers.
Lees meer?

Het Andi Ház in Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 540 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Andi Ház in Sály is een sfeervol boerenhuisje met een bloemrijke tuin. De veranda nodigt uit tot een kopje koffie in de morgenzon onder het geluid van kwinkelerende vogeltjes.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin tot ver achter het huis. Er zijn geen achterburen. Andi’s Ház in Sály staat op een rustige plek, een eindje van de hoofdstraat af.
Lees meer?

Het Mocsolyási Huis in Hongarije kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 1421 m² oppervlakte- 2+ slaapkamers
Het statige Mocsolyási huis staat een eindje van de hoofdstraat. Het heeft een oprit zodat u de auto naast het huis kunt parkeren.

U kunt er echt uw eigen paleisje van maken, zoals zo’n twintig andere Nederlanders voor u gedaan hebben in dit dorpje in het noordoosten van Hongarije.
Lees meer?

Huis kopen in Hongarije: het Feri Ház in Sály

Wijnregio Eger - Tokaj- 1079 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Het Feri  Ház in Sály is een lekker ruim huis (130 m²). U kunt er na de koop in principe zo in.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin die tot ver achter het huis doorloopt. Er zijn achterburen, maar de achterkant is afgeschermd. Twee slaapkamers zijn op de bovenverdieping.
Lees meer?

Huis kopen in Tiszakécske

Poesta & Tiszameer- 3704 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Otthon Villa is een luxe vrijstaande villa met zwembad aan de rand van watersportdorp Tiszakécske. De villa is modern ingericht met een open hoekkeuken, ruime woonkamer en een royale badkamer met jacuzzi, aparte douche en dubbele wastafel.

Ook zijn er Wifi, satelliet TV, wasmachine en droger aanwezig.
Lees meer?

Ilonka huis kopen in Hongarije

Wijnregio Eger - Tokaj- 600 + 600 m² oppervlakte- 2 + 2 slaapkamers
Het Ilonka huis kopen brengt u op de grens van de dorpjes Sály en Latorpuszta. Het Ilonka huis bestaat uit twee huizen naast elkaar die samen worden verkocht.

Het eerste huis is het grotere huis en staat direct aan de straat. Het tweede huis staat op het terrein ernaast.
Lees meer?

Koophuis in Hongarije bij het Bükk nationale park

Wijnregio Eger - Tokaj- 1518 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Dit koophuis in Hongarije staat aan de hoofdstraat in Sály, naast een huis dat vorig jaar is verkocht aan een Duitse dame.

Sály is een rustig dorp met vriendelijke mensen. U woont er een paar kilometer van het Bükk nationale park. Sály is een einddorp, wat betekent dat er geen doorgaand verkeer is.
Lees meer?

Kossuth Ház kopen in Hongarije

Wijnregio Eger - Tokaj- 1400 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Het Kossuth Ház kopen in Hongarije is een buitenkansje! Het is een instap klaar huis van 180 m² met onder het huis een garage van 36 m², een werkplaats van 36 m² + een zomerkeuken van 60 m².

Ideaal voor wie met vroeg-pensioen wil. Het Kossuth Ház heeft een gastendeel met eigen sanitair en keukentje.
Lees meer?

Maak uw dromen waar met een droomhuis in Hongarije

Een huis kopen in Hongarije kan via Hungariahuizen. Onze service “Huis kopen Hongarije” biedt u de kans om uw toekomstige favoriete plekje te ervaren voordat u een huis koopt. De overdracht van een huis vindt uiteraard pas plaats na het verhuurseizoen. Ontdek Hongarije als geweldig vakantieland en woonland. Meer dan 30.000 Nederlanders en Belgen gingen u voor.

Waarom een huis kopen in Hongarije?

 • Pensioen belastingvrij.
 • Veel lagere bijtelling.
 • Veel lagere BPM.
 • Zorgverzekering vanaf 25 euro per maand.
 • Bezoek wellness-centra en thermaalbaden vanaf € 10,00 p/p.
 • Goed (€ 10,00 p/p) uit eten in prima restaurantjes.
 • Droog en warm weer.
 • Een huis kopen in Hongarije = alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos leven.
 • Een aantal van onderstaande huizen kunt u eerst uitproberen door ze te huren.
 • In verschillende regio’s kunnen we u in contact brengen met betrouwbare advocaten om de koop te regelen.
 • En gewoon puur en relaxed genieten van het leven, want het leven in Hongarije gaat gemoedelijk z´n gangetje.

De feiten op een rij over een huis kopen in Hongarije

Eigenaren hebben verschillende redenen om een huis te verkopen. Wij bieden ze de kans om daarvoor promotie te maken. En wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare eigenaren en beëdigd taxateurs en makelaars, zoals Gege Makelaardij (bekend van Droomhuis gezocht). Want een huis kopen doe je niet zomaar.

Een huis kopen in Hongarije komt tot stand tussen u en de eigenaar. Hungariahuizen is daar geen partij in. Via onderstaande links vindt u meer informatie over regelgeving, koopprocedures, instanties en belastingen. We zetten de feiten over een huis kopen in Hongarije graag voor u op een rij. U kunt er geen rechten aan ontlenen en we raden u aan u goed te laten adviseren.