Zoek & Boek uw Vakantiehuis in Hongarije
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 4 vakantiehuizen in Hongarije voor u geselecteerd

Ercsi Ház in Ercsi

Boedapest en Donauknie- 4 Personen- 2 slaapkamers
Op een steenworp afstand van Boedapest gaat u super op vakantie in vakantiehuis Ercsi Ház. Lekker vrij in huis en tuin en toch dicht bij het plezier van de stad.

Wilt u het echte Hongaarse leven meemaken en de warme gastvrijheid van de Hongaren ervaren? Dan is een vakantie in vakantiehuis Ercsi Ház echt iets voor u...
Lees meer?

Rozalia in Vámosmikola

Boedapest en Donauknie- 6 Personen- 2 slaapkamers
Rozalia is een typisch Hongaars dorpshuis. Het staat in het noorden van de Donauknie. Dit is een boeiend wandelgebied met unieke natuur en de historische steden Esztergom en Visegrád.

Vakantiehuis Rozalia is ideaal voor een vakantie met kinderen door de afgesloten tuin, de 4 fietsen,  trampoline en het zwembad...
Lees meer?

Rozalinde in Vámosmikola

Boedapest en Donauknie- 11 Personen- 4 slaapkamers
Rozalinde bestaat uit twee sfeervolle boerderijtjes, zo'n 300 meter uit elkaar. Dat maakt ze perfect geschikt voor een vakantie met 2 families of stellen. Beide boerderijtjes hebben een grote tuin en bij een van beiden is een zwembad.

U logeert in de charmante Donauknie. Een fantastisch wandelgebied en vlakbij historische trekpleisters...
Lees meer?

Villapark Várgesztes in Várgesztes

Boedapest en Donauknie- 8 Personen- 4 slaapkamers
Villapark Várgesztes in Hongarije is een full-service vakantie omgeving. Omringd door luxe, gaat u hemels vakantie vieren. U kiest op dit villapark in Hongarije uit Comfort Villa's en Aqua Plus Villa's.

Het villapark is ingericht op vakantie met kinderen en tieners. Overal is gratis WiFi. In de Aqua Plus Villa's heeft u een privé zwembad van 20 m². Centraal staat ook een groot wellness zwembad.
Lees meer?