Hongarije is een interessant en veelzijdig land. Bestel uw reisgids over Hongarije.

Reisgidsen, kaarten en boeken over Hongarije

ANWB Reisgids Hongarije

ANWB Reisgids Hongarije1_01Deze reisgids over Hongarije is geschreven door Hans Hoogendoorn. Het is een uitgave uit de ANWB Reisgidsenserie. De reisgids besteedt veel aandacht aan cultuur en natuur. U krijgt uitvoerige plaats- en streekbeschrijvingen en uitgebreide achtergrondinformatie.De reisgids bevat kleurenfoto’s, duidelijke kaarten en plattegronden en sfeervolle aquarellen en een uitneembare overzichtskaart.

Domingus Reisgids Hongarije

Domingus Reisgids Hongarije

Bestel de Domingus Reisgids Hongarije

Hongarije en Centraal-Europa worden steeds populairder. En dat is niet verwonderlijk: goed weer, veel te zien, goedkoper dan je denkt en dichterbij dan je denkt.

Deze oorspronkelijk Nederlandstalige reisgids over Hongarije biedt veel informatie over de cultuur en de geschiedenis van Hongarije. De eerste 4 hoofdstukken gaan over landschap, samenleving, geschiedenis, kunst en cultuur en de Hongaarse keuken.

Daarna volgen vlot geschreven beschrijvingen van de landsdelen en de bezienswaardigheden. De gids besluit met praktische informatie, zoals taaltips, overzichtskaart, thematische kaarten en stadsplattegronden.

Capitool Reisgids Hongarije

Capitool reisgids hongarije1_01De Capitool reisgids Hongarije is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Deze gids onderscheidt zich van andere reisgidsen door visuele uitbundigheid, heel veel kleurenfoto’s én praktische bruikbaarheid.

De Capitool Reisgids Hongarije bevat foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Meer over Hongarije