Zoek & Boek uw Vakantiehuis in Hongarije
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 12 vakantiehuizen in Hongarije voor u geselecteerd

Annamária in Ziliz

Eger - Tokaj Wijnregio- 4 Personen- 2 slaapkamers
Vakantiehuisje Annamária staat aan de rand van de natuur. Dit betekent vogelgeluiden, sterrenhemel en proeven van biologische lokale producten.

Vanuit dit vakantiehuisje bent u in een oogwenk in de fascinerende Zemplén heuvels of bij de beukenwouden van Bükk. Of u bezoekt de Diósgyöri Burcht en het Coburg-Huillier paleis...
Lees meer?

Bükkaranyos in het charmante Sály

Eger - Tokaj Wijnregio- 6 Personen- 3 slaapkamers
Vakantiehuis Bükkaranyos is een mooie, ruime woning. Dit vakantiehuis is comfortabel ingericht voor 6 personen.  Achter dit vakantiehuis in Hongarije is een terrasje met uitzicht op de 1400 m² grote tuin.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en een kinderzwembad. Een vakantie in vakantiehuis Bükkaranyos brengt u de luxe van het moderne leven, gecombineerd met een groene omgeving. En toch is er veel te doen in de omgeving: wandelen, fietsen, vissen, wijnproeven en culturele uitstapjes.
Lees meer?

Dekor Villa in Sajóecseg

Eger - Tokaj Wijnregio- 8 Personen- 4 slaapkamers
Dekor Villa is een kind- en rolstoel vriendelijke villa. Beleef de vrijheid van leven en toch dicht bij de stad. Met gratis WiFi, privé zwembad en pizza oven in de tuin.

Deze 225 m² ecovilla is bijna volledig self-supporting in stroom en verwarming. Perfect voor gezinnen met kinderen en voor een vakantie met rolstoel...
Lees meer?

Diótörö in Bükkszentmárton

Eger - Tokaj Wijnregio- 5 Personen- 2 slaapkamers
Voor een vakantie onder de rook van het Bükk nationale park boekt u vakantiehuis Diótörö. Midden in het groen viert u privé vakantie terwijl de kinderen op ontdekkingstocht gaan in de tuin.

Een perfecte basis voor een natuur- en cultuurvakantie met de barokke stad Eger en de actieve Szalajka-vallei vlakbij...
Lees meer?

Farmház in Szakácsi

Eger - Tokaj Wijnregio- 6 Personen- 3 slaapkamers
Farmház is een boerderij van 200 m² centraal in de Cserehát, tegen de Slowaakse grens. De omgeving van bos en landbouwgronden doet denken aan de Dordogne...

Achter de boerderij ligt een tuin van 4000 m², een overdekt terras van 20m² en een veranda. Ook is er een privézwembad. Prijs is inclusief welkomstpakket en een maaltijd op de 1ste zondag na aankomst.
Lees meer?

Fecskefészek in Jósvafö

Eger - Tokaj Wijnregio- 10 Personen- 4 slaapkamers
Op vakantie in vakantiehuis Fecskefészek is het zuiver genieten van de natuur. Dit vakantiehuis staat IN het Aggtelek Park vlakbij het op één na grootste stelsel van druipsteengrotten in Europa.

In dit vakantiehuis in Hongarije gaat u superbe vakantie vieren met het hele gezin. Natuur, speeltuin en manege zijn alle op loopafstand...
Lees meer?

Ház Trabanttal in Szakácsi

Eger - Tokaj Wijnregio- 6 Personen- 3 slaapkamers
Vakantiehuis Ház Trabanttal brengt u in Toscaanse sferen. U gaat op vakantie in de glooiende heuvels van de Cserehát met om u heen spannende burchten en schitterende paleizen.

In de fruittuin van Hongarije viert u een topvakantie in 140 m² vakantiehuis met zwembad...
Lees meer?

Hegyház in Szakácsi

Eger - Tokaj Wijnregio- 6 Personen- 3 slaapkamers
Het Hegyház in het dorpje Szakácsi is 150 m². Het comfortabel ingerichte vakantiehuis ligt tussen heuvels van 200 m hoog, aan weerszijden van een beek.

Bij het heuvelhuis is een privézwembad. De tuin is 3500 m² groot en hierin staan verschillende soorten fruitbomen.
Lees meer?

Holland Ház in het charmante Sály

Eger - Tokaj Wijnregio- 5 Personen- 2 slaapkamers
Een vakantie in vakantiehuis Holland Ház staat voor smullen van het Hongaarse leven. Een glas wijn in de avondzon, goulash met brood en het ruisen van een zomerbriesje.

Dit vakantiehuis in Hongarije is populair bij wandelaars vanwege de aanwezige wandelroutes. Ook natuurliefhebbers en cultuurminnaars vinden er een prima basis...
Lees meer?

Paraszt Palota in het lieflijke Sály

Eger - Tokaj Wijnregio- 4 Personen- 2 slaapkamers
In dit boerenpaleis verblijft u in de sfeer van 1928 met het comfort van de 21e eeuw. Vakantiehuisje Paraszt Palota staat bij het unieke wandelgebied van de rotsenroute.

Bovendien is het een prachtige uitvalsbasis naar de vogelgebieden in het Bükk nationale park, bij het Tiszameer en op de Hortobágy poesta...
Lees meer?