• Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Uw gastheer en vrouw bij HungariaHuizen

7 zekerheden 01Wij zijn uw gastheer en gastvrouw bij HungariaHuizen. Op deze pagina zullen we u vertellen waarom u een vakantiehuis in Hongarije het beste bij ons boekt. Maak kennis met onze 7 zekerheden.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Vakantiehuizen in Hongarije van Nederlanders

7 zekerheden 02Bijna al de vakantiehuisjes die we verhuren zijn van Nederlandse eigenaren. Die gaan zelf ook graag op vakantie in Hongarije. Ze hebben dan, net als u, een mooie badkamer en een nette keuken nodig. Dus de kwaliteit is gegarandeerd.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Persoonlijk voor u geselecteerd

7 zekerheden 03We verhuren alleen vakantiehuizen die we bezocht hebben. We zijn vaak in Hongarije en bekijken dan nieuwe vakantiehuizen.

Dus als u een vraag heeft over een vakantiehuis, weten wij het antwoord. Dat heet bij ons service met persoonlijk advies.

  • Direct naar alle huizen in Hongarije

Eenvoudig online boeken

7 zekerheden 04U boekt uw vakantiehuis in Hongarije gemakkelijk online bij ons. Selecteer een huis, vul uw gegevens in en u bent klaar! Bevestiging en de factuur volgen via e-mail. Annulering is gratis binnen 14 kalenderdagen na de datum van reservering.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Tips van eigenaren

7 zekerheden 05Als u bij ons een vakantiehuis in Hongarije boekt, sturen wij u een gratis informatiepakket. Dat gaat veel verder dan slechts de routebeschrijving. U krijgt tips van de eigenaar, de beste restaurants en leuke dagtochten. In elk vakantiehuisje ligt overigens ook veel informatie over dagtochten.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Veel informatie over Hongarije

7 zekerheden 06Bij ons gaat het over meer dan slechts de verhuur van vakantiewoningen in Hongarije. We maken u graag bekend met alle mooie dingen die Hongarije te bieden heeft. Daarom staan er veel pagina’s met informatie over Hongarije op onze website. Elk jaar reizen we een paar weken door Hongarije, foto’s maken en schrijven een aantal nieuwe pagina’s over Hongarije.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Betaalbaar aanbod van vakantiewoningen

7 zekerheden 07HungariaHuizen is een klein bedrijf. We hebben kantoor aan huis. Daarom hebben we minder overheadkosten dan andere verhuurders. En u merkt dat aan het prijsgunstige aanbod aan vakantiehuizen. Zodat u een leuk budget overhoudt om vakantie te vieren. Hongarije is overigens een van de goedkoopste landen van Europa om op vakantie te gaan.

  • Direct naar alle vakantiehuizen in Hongarije

Persoonlijk advies

7 zekerheden 08We hebben elk vakantiehuis persoonlijk bezocht. Daarom kunnen we u optimaal adviseren. Heeft u vragen over die vakantiewoningen in Hongarije, welk huis het beste is voor u, of over vakantie in Hongarije? Bel ons of stuur een e-mail. Dankzij onze 7 zekerheden gaat u optimaal voorbereid op vakantie.

Wat gasten over ons zeggen;

Beste Karin de Ruijter, lieve Edwin Bierling,

Zoals u weet, boeken we altijd met grote vreugde bij u. Je realiseert je jullie persoonlijke passie voor het mooie land Hongarije en jullie uw service is geweldig: U bent betrouwbaar, open voor alle vragen en vriendelijk-begripvol in het omgaan met ‘vreemde’ wensen van een speciale grote familie…

Het is een groot voordeel voor vakantiegangers, dat jullie – in tegenstelling tot de grote online portals – in direct contact staan met de eigenaren, die u persoonlijk kent en weet wat wij als vakantiegangers mogen verwachten.

Uw website is zo liefdevol gemaakt: ze opent je ogen voor de mooiste hoekjes van Hongarije, zonder de toeristische drukte. Dit inspireert ons telkens opnieuw! Ver weg van de toeristische centra, in het Hongaarse land voelen we ons zo thuis dat we altijd opnieuw bij u reserveren!

Tot nu toe is het altijd zo geweest: nauwelijks hadden we het huis verlaten en waren op de weg terug, of we misten het mooie Hongarije al, de schitterende natuur en de lekkere wijn, waarvan we nooit genoeg krijgen.

Nogmaals hartelijk dank – we zien echt uit naar de volgende weken in Hongarije. En alles bij elkaar komen we van Hongarije en jullie nooit meer los.

Claudia en de hele familie.